Creeaza propriul design
De la o schita la o mocheta visata de tine sunt doar cativa pasi!
Capacitatea de a-ti exprima individualitatea este foarte importanta intr-o lume in care toata lumea are acces la tot. Prin urmare, unul dintre principiile noastre cele mai importante nu este acela de a impune limite asupra creativitatii. Iar lucrarile noastre de covor indeplinesc din ce in ce mai mult acest standard. Nu doar pentru ca designerii nostri dezvolta in permanenta noi colectii, care respecta design-urile traditionale si satisfac si spiritul epocii moderne si dezvolta modele avangardiste. Putem, de asemenea, sa introducem ideile si dorintele individuale ale clientilor nostri in cea mai mica dimensiune – datorita sistemului nostru flexibil de fabrica?ie.

Mai intai preluam ideea clientului si o transmitem studiourilor noastre, unde se transforma profesional in designul solicitat. Dupa ce dezvoltam cu precizie designul si culorile din laborator, efectuam lucrarile de tiparire pe masina noastra moderna si lucrarile de prelucrare ulterioare pentru a corespunde ideilor si obiectivelor. Covorul realizat la un design individual nu este expediat pana cand nu am finalizat verificarile de calitate ulterioare pentru a oferi satisfactie de 100% pentru noi insine si clientii nostri.

Aici puteti vedea cei cinci pasi de la o idee la montarea unui covor nou.

Pasul 1 - Pregatirea lucrarilor

Ai o idee? Pune-o pe hartie! Depinde de tine cum modelezi ideea. Deseneaza o schita. Noteaza detalii. Strange materiale, cum ar fi cârpa sau hartie. Dar mai ales: discuta cu designerii nostri despre dorintele si ideile tale. Logo-uri ale companiei, imagini si modele exceptionale – va transferam ideea pe covor.

PASUL 2 - Proiectare

Dupa ce am primit dorintele si asteptarile sub forma informatiilor colectate, echipa noastra de designeri experimentati implementeaza creativ, sincronizeaza culorile si va ofera o imprimare CAD.

PASUL 3: Planificare

Daca sunteti convins de proiectul nostru, va prezentam o mostra originala de covor de o calitate dorita ulterior. Desigur, adaptarile individuale ale designului si ale culorilor sunt inca posibile. Daca este necesar, este pregatit un plan precis de rulare pentru prelucrarea productiei, pentru a asigura o montare fara probleme.

PASUL 4: Productie

Sistemul nostru de 4 metri – Chromojet imprima pana la 24 de culori pe covorul tau in calitate premium. Modelul obligatoriu pentru culori, design si calitate este proba de laborator (fara suport) pe care o confirmati.

PASUL 5: Montarea covoarelor

Dupa verificari complete de calitate, covorul tau iese din casa noastra si este echipat cu ajutorul planului de rulouri pregatit.