HOTEL

Informatii si Cataloage

Collections

Oferim calitatea bazata pe traditii de lunga durata de peste 130 de ani. Sigiliul de calitate “facut in Germania” este atat o responsabilitate, cat si o onoare pentru noi in acelasi timp. Permiteti-ne sa va oferim o privire asupra diversitatii produselor noastre.

Collections – Catalog Download >>

Quickstep 2

Cu 36 de modele clasice in fiecare dintre cele sase combinatii de culori, un serviciu de esantionare rapida si timpi rapizi de livrare, colectia Quickstep 2 va ofera un grad maxim de flexibilitate.

Quickstep 2 – Catalog Download >>

Bel Etage

Designurile nesfarsite si elegante, bazate pe modele originale pictate manual, care au rezultat din multi de ani de munca, au fost special reinterpretate si transpuse in sapte linii de design magnifice.

Bel Etage – Catalog Download >>

Seasons Comfort

Doua linii de produse noi de design va aduc calm in casa dvs. si lasati stresul de zi cu zi la usa, cu 14 modele clasice florale sau geometrice, in nuante naturale, pentru acel factor care se simte bine. Eleganta lor atemporala se potriveste cu orice stil de mobilier pentru a va restabili echilibrul interior.

Seasons Comfort – Catalog Download >>

Vintage

Vintage – Linia de design cu farmecul subtil si puterea originalului.

Vintage – Catalog Download >>

Black & White

De-a lungul veacurilor, fascinatia cu cele mai extreme forme de contrast a fost evidenta in domenii precum arhitectura si moda. Inspirat de stilurile puternice monocrome de la sfarsitul anilor 50 pana la inceputul anilor ’70, va prezentam acum o noua viata in aceasta fascinatie cu colectia Black and White.

Black & White – Catalog Download >>

Hospitality 3

Eleganta fara sfarsit realizata in 15 modele pentru a uimi un intreg continent.

Hospitality 3 – Catalog Download >>

Quickstep

Frumos, rapid si simplu.
Plin de viata si elegant.
36 de modele de toate tipurile in 6 optiuni de culoare per design. Usor de comandat cu un timp scurt de livrare.

Quickstep – Catalog Download >>